Vizită fulger la Buzău a premierului Victor Ponta. Ajuns la Buzău cu un elicopter care a aterizat în curtea U.M. 02000, Victor Ponta însoțit de vicepremierul Liviu Dragnea au fost preluat de o mașină a SPP și aduși la fabrica GlassCorp unde au fost așteptați de parlamentarii buzoieni ai PSD și UNPR și de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici precum și de prefectul județului Maria Buleandră. După prezentarea investiției și vizitarea halelor de producție alături de proprietarul turc al fabricii oficialii guvernamentali au mers la sediul Prefecturii unde s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean, primarul municipiului Buzău, șefi ai Poliției, Jandarmeriei și Armatei iar în final mai marii PSD sau întâlnit cu primarii și șefi de organizații din întreg județul adunați în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.
Aici promisiunile electorale au debutat cu discursul vicepremierului Liviu Dragnea care a anunțat nici mai mult nici mai puțin decât că Guvernul a găsit finanțare pentru promisiunea lui Eugen Teodorovici-reabilitarea podului de la Vadu Pașii, pentru o sală de sport nouă Liceul cu Program Sportiv dar și faptul că se va face studiul de fezabilitate pentru autostrada Buzău-Ploiești.
Toate aceste promisiuni au fost întâmpinate de activul social-democrat cu scandări gen „Ponta Președinte” sau „Ponta la președinție, Băsescu la Pușcărie” întreținute energic chiar de liderul organizației PSD, Constantin Boșcodeală.
Vizita Guvernamentală s-a încheiat cu rugăminte șefului PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, către social-democrații din întreg județul să facă tot ceea ce le stă în putință pentru ca nu cumva „vre-un urmaș al lui Băsescu sau Crin Antonescu să ajungă la președinție. ”
„Am o familie, am trei copii nu aș vrea ca în această toamnă sa ajungă președinte un urmaș al lui Băsescu sau Crin Antonescu. Nu vreau să trăiască, copii mei, la fel de prost cum au trăit până acum sau într-o Românie la fel de prost condusă ca acum. Cel mai importat lucru este să asigurăm tot sprijinul pentru -Ponta președinte!”, a încheiat Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.