Podul peste râul Bâsca, apă care traversează localitatea Cislău, se poate prăbuși în orice moment, putând provoca adevărate tragedie de care nimeni nu va răspunde.
Cât de gravă e situația cu acest pod reiese dintr-o adresă înaintată Ministerului Transporturilor de către conducerea secției de Drumuri Naționale Buzău, potrivit acestei adrese obiectivul peste râul Bâsca confruntându-se cu mari probleme de rezistență.

Tocmai de aceea, liberalii buzoieni au hotărât să meargă săptămâna viitoare în audiență la ministrul Transporturilor. Candidatul USL la președinția Consiliului Județean Buzău, senatorul Cristi Bîgiu, a explicat astăzi, într-o conferință de presă, că va cere actualului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, mai multă implicare pentru rezolvarea celor două probleme apărute pe DN 10 în punctele Ciuta și Teherău dar și în ceea ce privește podul peste râul Bâsca din localitatea Cislău.


„Sper să rezolvăm și problema cu DN10. Săptămâna viitoare vrem să mergem la ministrul Transporturilor pentru a rezolva problema cu alunecările de teren de la Ciuta și Teherău. Pe de altă parte, a mai apărut o problemă. Am intrat în posesia unei adrese conform căreia podul de pe râul Bâsca de la Cislău are mari probleme și poate pune în pericol siguranța circulației pe DN10. Conform adresei, podul ar avea probleme de drgradare a fundației, a pilelor și aparatelor de reazem iar secția de Drumuri Naționale Buzău a informat deja ministerul de resort că nu iși asumă nici un fel de vină în eventualitatea producerii unor evenimente nedorite”, a precizat candidatul USL la președinția Consiliului Județean Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.