Profesorul Cosmin Șontică își lansează, sâmbătă, la Galleria Mall cartea „Poliția vorbirii – pe Facebook și alte canale media”.Cu această ocazie, de la ora 17.00, autorul vă invită la o sesiune de autografe ce va avea loc în complexul comercial Galleria Mall la etajul 1, în zona restaurantelor.
„Poliția vorbirii” este un ghid de exprimare corectă, o gramatică practică menită să sintetizeze și să explice principalele greșeli gramaticale prezente în comunicarea de zi cu zi a românilor. Greșelile, culese de pe rețelele de socializare, sunt prezentate într-o manieră accesibilă și sunt însoțite de imagini.
Lucrarea cuprinde un mic dicționar de sinonime neologice, un set de reguli gramaticale de bază, o sută de greșeli explicate și un test care relevă nivelul de cunoaștere a limbii române.
Tipărirea cărții a fost posibilă cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău.

2 COMENTARII

  1. […] Profesorul Cosmin Șontică își lansează, sâmbătă, la Galleria Mall cartea „Poliția vorbirii – pe Facebook și alte canale media”.Cu această ocazie, de la ora 17.00, autorul vă invită la o sesiune de autografe ce va avea loc în complexul comercial Galleria Mall la etajul 1, în zona restaurantelor. „Poliția vorbirii” este un ghid de exprimare corectă, o gramatică practică menită să sintetizeze și să explice principalele greșeli gramaticale prezente în comunicarea de zi cu zi a românilor. Greșelile, culese de pe rețelele de socializare, sunt prezentate într-o manieră accesibilă și sunt însoțite de imagini. Lucrarea cuprinde un mic dicționar de sinonime neologice, Sursă știre […]

  2. […] Profesorul Cosmin Șontică își lansează, sâmbătă, la Galleria Mall cartea „Poliția vorbirii – pe Facebook și alte canale media”.Cu această ocazie, de la ora 17.00, autorul vă invită la o sesiune de autografe ce va avea loc în complexul comercial Galleria Mall la etajul 1, în zona restaurantelor. „Poliția vorbirii” este un ghid de exprimare corectă, o gramatică practică menită să sintetizeze și să explice principalele greșeli gramaticale prezente în comunicarea de zi cu zi a românilor. Greșelile, culese de pe rețelele de socializare, sunt prezentate într-o manieră accesibilă și sunt însoțite de imagini. Lucrarea cuprinde un mic dicționar de sinonime neologice, …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.