Un polițist din localitatea Grebănu a ajuns la spital după ce a fost tăiat la mână cu o sabie de un individ pus pe scandal. Omul legii a fost tăiat cu sabia în momentul în care încerca să aplaneze un scandal produs la Grebănu, între doi cumnați.
În timp ce discuta cu persoanele implicate în scandal și încerca să aplaneze scandalul, polițistul a început să fie înjurat de un trecător care nu avea nici o legătură incidentul provocat în plină stradă. Omul a început să înjure fără motiv iar în momentul în care polițistul a încercat să stea de vorbă cu el a scos o sabie pe care o avea sub braț și l-a tăiat la mână pe omul legii. Polițistul a fost rănit la mâna dreaptă, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău.
Până la urmă, agresorul a fost imobilizat şi condus la sediul Postului de Poliţie pentru audieri, el fiind reținut inițial pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.
Cercetările au fost preluate de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, iar în cursul zilei de ieri, Judecătoria Râmnicu Sărat a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Individul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.