Portofel-cu-bani
Procurorul George Mărgărit, cel care a devenit celebru după ce s-a aflat că cheltuia banii de flagrant la jocurile de nororc a fost un model numai bun de urmat pentru o angajată a IPJ Buzău. Subinspectorul IOSIF IOANA ANDREEA a fost depistată și trimisă în judecată în stare de libertate de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

Anchetatorii au stabilit că polițista care lucra în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău – Serviciul de Investigare a Fraudelor și-ar fi însușit în perioada 10 aprilie 2013 – 15 ianuarie 2014, în mod repetat, sumele de bani confiscate în baza unui număr de 14 procese verbale. Astfel, sumele confiscate au rămas la Iosif Ioana Andreea, provocând bugetului de stat un prejudiciu în sumă de 1.424,6 lei și totodată un folos necuvenit obținut pentru sine, în același cuantum.
În final banii au fost recuperați astfel că angajata IPJ Buzău a fost trimisă în judecată în stare de libertate la Tribunalul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.