Perchezitii Masina Buzau

UPDATE: Percheziţiile de vineri dimineaţă la care au participat peste 140 de poliţişti buzoieni s-au încheiat în jurul orei 9.30. 12 persoane au fost duse la audieri, între care se află şi indivizi care au fost implicaţi în scandalul din Vinerea Mare disputat pe terasa unui bar din Dorobanţi.

UPDATE: 11 persoane au fost conduse la audieri în urma perchezițiilor desfășurate de polițiștii buzoieni, vineri dimineață, in 20 de locații din Buzău, Mărăcineni și Râmnicu Sărat. Oamenii legii au găsit la persoanele vizate săbii, bastoane telescopice și alte arme albe despre care se bănuiește că ar fi fost folosite în timpul actelor cu violență în care sunt cercetați.

Peste 140 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Fraudelor, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Poliţia municipiului Buzău şi Poliţia municipiului Rm. Sărat, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, efectuează, vineri dimineață 20 de percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane suspectate de săvârşirea unor fapte cu violenţă.
Percheziţiile se efectuează, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoriile Buzău şi Rm. Sărat, pe raza acestor municipii şi în comuna Mărăcineni.


Vizate de perchezițiile de vineri dimineață sunt persoanele care au fost implicate în scandalul produs în Vinerea Mare pe terasa unui local din cartierul Dorobanți. Polițiștii au descins atât la domiciliile agresorilor cât și ale victimelor în cautarea de probe necesare finalizării anchetei. Au fost percheziționate atât casele cât și mașinile suspecților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.