Mihailesti 2014-5
Pompierul erou, Marian Ilie Simi, va primi o proteză nouă, cheltuielile fiind suportate integral de Fundația Mereu Aproape. Noua proteză care îi va fi montată la Oradea îi va oferi pompierului posibilitatea de a flexa genunchiul și glezna, putând urca astfel scările fără nicio dificultate și va putea desfășura multe alte activități care în ultimii ani i-au fost imposibile.
Procesul de montare și ajustare a protezei va dura 3 săptămâni, timp în care se vor lua mulaje, se vor face ajustări tehnice, iar Marian Simi-Ilie va face exerciții de kinetoterapie.
Marian Simi-Ilie avea 21 de ani când și-a pierdut un picior în tragicul accident de la Mihăilești. Atunci, 18 oameni au murit și alți 13 au fost răniți, după ce un camion încărcat cu azotat de amoniu a luat foc și a explodat. De atunci au trecut 11 ani în care pompierul Marian-Simi Ilie a încercat să nu se lase răpus de infirmitate și și-a continuat viața aparent normal.
Deși i-a fost greu, a continuat să meargă la serviciu, în cadrul ISU Buzău, unde este acum salariat civil. Anul acesta, Marian-Simi Ilie a avut nevoie de ajutor. A apelat la colegii lui și la noi toți pentru a strânge banii necesari unei noi proteze, mai performante.

Ajutorul a venit și eroul de la Mihăilești a primit deja vestea cea bună: luna viitoare poate merge la Oradea pentru montarea noii proteze finanțate în totalitate de Fundația Mereu Aproape. “Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine și după 11 ani visul s-a îndeplinit”, spune Marian-Simi Ilie.

Pompierul buzoian a fos sprijinit şi de Consiliul Județean cu suma de 9.000 de lei.

1 COMENTARIU

  1. […] Pompierul Erou va primi o proteză nouă cheltuielile fiind suportate în exclusivitate de Fundația Mereu Aproape. Noua proteză care îi va fi montată la Oradea îi va oferi pompierului posibilitatea de a flexa genunchiul și glezna. putând urca astfel scările fără nicio dificultate și va putea desfășura multe alte activități, care în ultimii ani i-au fost imposibile. Procesul de montare și ajustare a protezei va dura 3 săptămâni, timp în care se vor lua mulaje, se vor face ajustări tehnice, iar Marian Simi-Ilie va face exerciții de kinetoterapie. Marian Simi-Ilie avea 21 de ani când și-a pierdut un picior în Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.