Nicu CRISTIAN si George VLAD
Popularii buzoieni și-au propus să obțină la alegerile europarlamentare un scor format din două cifre chiar dacă acest lucru pare greu de realizat în condițiile unei vechimi a organizației județene de doar 6 luni. Cu toate acestea șeful PMP Buzău Nicu Cristian este încrezător în echipa pe care a format-o și speră într-o minune.
„Ne-am propus un scor decent, am mizat pe discuțiile cu oamenii pe convingerea lor și ne dorim ca pe 25 mai să avem rezultatul muncii din această perioadă. Acest lucru este destul de dificil de realizat mai ales că organizația nu are decât 6 luni de când a fost înființată. Este dificil în primul rând să convingi oameni să te reprezinte pentru că una sunt simpatizanții alta sunt membrii care se implică activ. Mizăm totuși pe imaginea pe care o are partidul, aceea de partid în blugi, care se adresează tinerilor. Eu consider că tinerii de până în 40 de ani au fost cei mai năpăstuiți față de alte segmente de alegători care au mai primit câte ceva și care au fost folosiți până acum ca masă de manevră electorală și de aceea absenteismul la vot în rândul tinerilor este foarte mare”, este de părere șeful PMP Buzău, Nicu Cristian.
În același context, șeful organizației municipale a noii formațiuni politice apărute pe partea dreaptă a eșichierului politic este de părere că partidul poate scoate un scor bun cu implicare noilor membrii care manifestă o puternică dorință de schimbare a clasei politice.
„La nivelul județului ne-am propus un scor format din 2 cifre fără virgulă între ele. Consider un lucru extraordinar că 1.000 de membri PMP sunt oameni care nu au mai făcut politică și care au găsit în noi motivul să se implice în politică și participă activ la campania electorală”, a declarat profesorul George Vlad, președinte al organizației municipale a PMP Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.