Sondajul PSD pentru desemnarea unui candidat pentru funcția de primar se apropie de sfârșit iar desemnarea celui care va intra în lupta pentru cel mai înalt scaun din Palatul Comunal este tot mai aproape. Sorin Lazăr, unul dintre social-democrații cu state vechi în partid și despre care mai multe voci spun că se află printre numele pentru care partidul a demarat deja cercetări sociologice, a transmis un mesaj buzoienilor pe pagina sa de Facebook.
În mesajul postat de Lazăr, acesta își manifestă încrederea ca buzoienii vor mai putea fi păcăliți cu vorbe goale și îi îndeamnă pe alegători să fie atenții la cei care le cer votul și să voteze cu mintea și cu sufletul deschis. De asemenea, Lazăr răspunde într-un comentariu la postarea sa inițială că este HOTĂRÂT să candideze dacă partidul îl va desemna.

Dragi prieteni , dragi buzoieni !
În perioada imediat următoare vor avea loc o serie de evenimente politice specifice perioadei de precampanie şi campanie electorală . În acest context toate partidele politice şi toţi candidaţii mai mult sau mai puţin independenţi se vor prezenţa în faţă voastră cu o ofertă electorală . Se fac sondaje de opinie de către aproape toate formaţiunile politice pentru a se identifica problemele majore ale comunităţii noastre . Astfel oferta electorală a partidelor politice în privinţa proiectelor şi obiectivelor propuse dezbaterii publice va fi în mare măsură aceeaşi , promisiunile electorale vor fi doar formulate în mod diferit . Însă în opinia mea diferenţa o vor face forţă partidului , credibilitatea partidului dar mai ales credibilitatea CANDIDATULUI . Sunt sigur că anul acesta va fi foarte greu să fiţi păcăliţi cu vorbe goale şi promisiuni electorale fantastice, de către oameni fără frică de Dumnezeu şi fără respect pentru semenii lor, traseişti politici , oportunişti sau de oameni fără busola adică fără viziune pentru dezvoltarea comunităţii . Eu nu ştiu cum va fi mai bine să votaţi . Cu mintea , cu sufletul deschis sau cu ambele . Însă cu siguranţă voi ştiţi . Va urez să faceţi cea mai bună alegere pentru noi şi pentru copiii noştri ! VA SALUT CU RESPECT ŞI CREDINŢĂ !

Dragi prieteni , dragi buzoieni ! In perioada imediat urmatoare vor avea loc o serie de evenimente…

Posted by Sorin Lazar on Tuesday, February 23, 2016

Mesajul postat de social-democratul Sorin Lazăr este primul de acest gen postat pe pagina de socializare de când au început sondajele interne din PSD. Conform unor surse politice în sondajul pentru desemnarea candidatului la Primăria Buzău există patru nume respectiv cel al primarului în funcție, Constantin Boșcodeală, cel al lui Sorin Lază, al consilierului independent Paul Negoiță și al omului de afaceri Constantin Toma.
Sorin Lazăr este membru vechi al PSD și ocupă în prezent funcția de director la Oficiul Registrul Comerțului Buzău. Lazăr a candidat la alegerile din anul 2008 pentru un post de deputat pe Colegiul 7 din municipiul Buzău însă postul pentru care a candidat a fost adjudecat de deputatul Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.