Conducerea Instituției Prefectului s-a aflat astăzi la momentul bilanțului, dat fiind că nu mai e mult și la cârma instituției vor veni alți oameni.
„Nu pot spune că am avut un mandat ușor începând cu prima săptămână pe linie de situații de urgență și terminînd cu luna martie 2012. Nu pot spune că am realizat tot ce mi-am propus, dar există unele nerealizari care au ca si cauză motive obiective pentru care nu au fost duse la îndeplinire. Indiferent de echipele care au fost la conducerea Instituției Prefectului, cu toții am avut o colaborare foarte bună, însă prima și ultima prerioadă a fost cea mai bună din punct de vedere al managementului instituției”, a declarat încă prefectul Paul Beganu.

Și subprefectul județului Buzău, Valeriu Ungureanu s-a declarat mulțumit de scurtul său mandat. Astfel, Ungureanu a recunoscut cu autoironie că în timp ce prefectul Paul Beganu aniversează, mâine, împlinirea unei vârste, și el ar putea celebra 12 hotărâri de Guvern al cărui subiect a fost în ceea ce privește numirea sau eliberarea din funcțiile deținute în Instituția Prefectului Buzău.

În ceea ce privește planurile de viitor, prefectul Paul Beganu a mărturisit că va activa în cadrul Ministerului Mediului iar Valeriu Ungureanu a declarat că este pensionat anticipat, că mai are câteva luni până la atingerea vârstei de pensionare definitivă și că, cel mai probabil, se va duce „acolo unde îi este locul, revenind la calitatea de pensionar și bunic de trei nepoți”. Pe de altă parte, Ungureanu nu a exclus varianta îndepărtării definitive de viața politică.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.