Poştaşii buzoieni pichetează astăzi sediul Prefrecturii începînd cu ora 10.00. Timp de un ceas, protestatarii vor înfrunta arşiţa pentru a-şi spune păsurile în văzul tututor şi sub geamul autorităţilor.  Protestatarii sunt nemulţumiţi de eliminarea sporului de fidelitate, reducerea primelor de vacanţă şi a numărului de tichete de masă, normarea personalului şi restructurarea reţelelor de poştă.

 

Mai mult de atât, Compania Poşta Română  are un set de măsuri şi mai dure pe care vrea să le aplice şi cu care poştaşii nu sunt de accord. În aceste condiţii, poştaşii se gîndesc chiar la grevă generală

“Va fi de fapt un pichet aprobat de autorităţi, vor fi între 30 şi 50 salariaţi din toată sfera de activitate, supărarea mare e pentru locurile de muncă, reducerea salariului cu 50 la sută, neacordarea drepturilor şi mai încolo nu are rost, că sunt probleme mai mărunte de atât. Ne vom intensifica acţiunile. În septembrie ne vom duce în Capitală, probabil, totul va culmina cu o grevă generală. Sperăm să tragem un semnal de alarmă cu privire la ce se întâmplă cu cei care şi-au făcut datoria şi trebuie să plătească pentru lacunele din activitatea de management”, a declarat astăzi liderul de sindicat al poştaşilor buzoieni, Bogdan Ion.

 

 

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.