Premierul Marcel Ciolacu s-a aflat vineri la Buzău unde, însoțit de ministrul Agriculturii, s-a întâlnit cu primarii și fermieri din județ la discuții despre problemele întâmpinate de aceștia.

După întâlnirea de la Consiliul Județean, Ciolacu a mers la Târgul de Carte Gaudeamus organizat pentru al doilea an consecutive la  Centrul Muzeal I.C. Brătianu iar apoi a mers alături de ministrul Agriculturii, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și primarul Constantin Toma la târgul Toamna Buzoiană.

Ajuns la târgul de Carte primul ministru s-a orientat rapid către două cărți „Iazul Morilor-Leagănul civilizației buzoiene” și „Terente, zodia zmeilor” și cum nu avea bani în buzunar președintele PSD Buzău, Lucian Romașcanu a fost cel care a trebuit să plătească pentru cele două volume premierul explicându-i acestuia că „funcția vine cu drepturi dar și cu anumite obligații”

La Toamna Buzoiană, premierul a discutat cu oamenii prezenți la târg, s-a fotografiat cu doritorii și în special cu alături de copiii care au solicitat acest lucru, a trecut pe la standurile producătorilor buzoieni unde a gustat must, brânză și cârnați  din care a și cumpărat un kilogram spunând că va mânca din ei în mașină, în drum spre București.

Premierul nu a dorit să urce pe scena pentru a deschide oficial târgul producătorilor buzoieni și după ce a servit masa la terasa Casei Ispas s-a îndreptat către ieșire alături de președintele Consiliului Județean și de primarul municipiului Buzău, oprindu-se și pe la alte standuri ale producătorilor buzoieni unde a fost întâmpinat cu plăcinte și preparate din carne.

Înainte de a pleca, Ciolacu a mers la mașină de unde și-a luat portofelul și s-a întors la taraba unui producător de produse lactate de unde și-a cumpărat 500 de grame de caș și o bucată de urdă.

2 COMENTARII

  1. […] de produse lactate de unde și-a cumpărat 500 de grame de caș și o bucată de urdă.The post Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Buzău. El și-a cumpărat cărți de la târgul de carte ș… first appeared on Observatorul Buzoian. Citeste mai […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.