Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, își anunță, într-o postare pe Facebook susținerea pentru Guvernul condus de Mihai Tudose în scandalul în scandalul legat de poziționarea în tabere diferite a premierului Tudose și a președintelui PSD, Liviu Dragnea.
Neagu, care este și președinte executiv al PSD Buzău, afirmă că România are în acest moment o bună guvernare lăsând să se înțeleagă clar că sprijinul său se îndreaptă către premierul Mihai Tudose din echipa căruia face parte și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

Și primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan susține, cum era și normal, tabăra actualului premier și implicit pe șeful său de partid vicepremierul Marcel Ciolacu. Totodată, Cârjan face apel la înțelegere și le spune transmite factorilor de decizie din partid că scopul tuturor ar trebui să fie unul comun și anume acela de a situa România acolo unde îi este locul, pe o poziție fruntașă în Europa.
.
Nu în ultimul rând, fostul primar al municipiului Râmnicu Sărat, Viorel Holban, acum secretar general al PSD Buzău îi transmite lui Liviu Dragnea că România are nevoie de u guvernarea stabilă precum actuala guvernare.

Duminică și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, și-a anunțat pe Facebook susținerea pentru Mihai Tudose și Guvernul condus de acesta cerându-le imperativ conducătorilor PSD Central să „lase țara să trăiască”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.