Președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, nu ia în calcul să părăsească PSD. A spus-o cu subiect și predicat, luni, într-o întâlnire cu ziariștii explicând că nu ia în calcul plecarea la alt partid indiferent de mișcările care se vor produce pe scena politică buzoiană.

„Si eu am fost membru într-un alt partid dar, de când mi-am regăsit vocația de social democrat, și sunt mai bine de zece ani de atunci, asta este. Peste câteva zile împlinesc 60 de ani și vreau nu vreau, mai de rușine de mine, de familie, de nepoți o să rămân aici. Că rămân singur, că rămân cu 30, că rămân cu 40 asta este așa o să rămân. Când o fi povestea, s-a terminat, se închide plec acasă. Cine mă poate trimite acasă? Prostiile mele, și cred că e valabil pentru toată lumea, sau electoratul. Mi se pare absolut corect pentru că asta este regula democratică”, a spus Petre Emanoil Neagu.

Totodată, Neagu a transmis și câteva săgeți împotriva unui fost coleg de partid care a ocupat și funcția de președinte al Consiliului Județean și care s-ar afla în spatele unor comentarii apărute în spațiul public legate de situația unor drumuri județene din zona Chiliile care ani la rând nu au fost decât balastate.

„Am văzut așa o fobie legată de niște drumuri precum cel de la Chilii. Acel drum nu a fost asfaltat niciodată, nu a fost consolidat niciodată și, de un an de zile, Consiliul Județean a fost nevoit să investească foarte mulți bani în consolidări. Cu toate acestea noi nu putem arunca banii pe fereastră, cu toate ca am cheltuit milioane de euro abia după ce vom termina complet consolidările încercăm prin fonduri proprii sau prin fonduri europene să punem și asfalt. Eu sper ca indiferent de interese, să fim de partea cetățeanului, pentru că am rămas surprins că sunt oameni care au fost în conducerea județului și au balastat până nu au mai putut și acum se întreabă de ce e noroi?”, a mai declarat președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.