La finalul meciului cu FCM Dorohoi, pierdut pe teren propriu cu 0-2 jucătorii echipei C.S.M. Rm.Sărat şi preşedintele clubului, Valentin Sfinteş au acuzat arbitrajul. Oficialul râmnicean a ţinut să puncteze faptul că atât acasă cât şi în deplasare formaţia sa trebuie să joace şi împotriva arbitrilor pe care îi imparte în două categorii: nepregătiţi şi rău intenţionaţi. Una dintre cele mai controversate faze ale partidei de marţi s-a petrecut în minutul 53 la scorul de 0-0 când gazdele au marcat prin Lungoci însă ,,fluieraşul” nu a validat golul pe motiv de fault în atac.
,,Sigur că este un eşec neaşteptat după o serie de rezultate bune. Am întâlnit o echipă bună şi foarte motivată care ne-a prins după un meci foarte greu la Paşcani iar oboseala acumulată şi lipsa de efectiv şi-au spus şi ele cuvântul. Felicit oaspeţii că au alergat mult dar au avut şi alt ajutor şi s-a înclinat balanţa. Tovarăşii arbitri ne-au privit de sus şi ne-au anulat un gol perfect valabil. Pe lângă asta ne-au dat o grămadă de cartonaşe galbene şi orice decizie era luată în defavoarea noastră. Dacă aveam un arbitraj corect, astăzi(n.r.marţi) nu pierdeam. Atât au putut”, a declarat conducătorul grupării râmnicene,Valentin Sfinteş.
Oficialul celor de la C.S.M.Rm.Sărat le reproşează jucătorilor săi lipsa de concentrare şi faptul că au cedat nervos prea repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.