Fostul președinte al PMP Buzău, avocatul Nicu Cristian, a demisionat din funcție ca urmare a rezultatelor slabe pe care PMP le-a obținut la nivelul județului.

“Eu l-am anunțat pe domnul Tomac imediat că demisionez din funcție pentru că am luat aceste decizii dinaintea alegerilor. Am hotărât că cine obține sub media partidului pleacă și așa mi se pare corect. Am demisionat din funcție, nu părăsesc partidul pentru că este un partid în care cred și cu atât mai mult nu îmi părăsesc colegii”, a declarat Nicu Cristian pentru Observatorul Buzoian.

PMP a obținut în județul Buzăău un număr de 16 consilieri locali din care 2 la nivelul municipiului Buzău. Rezultatele centralizate la nivel național clasează filiala buzoiană pe locul 37. Chiar și așa, cei doi consilieri de la nivelul municipiului Buzău sunt destul de valoroși din perspectiva constituirii unei majorități calificate.

Fostul președinte, Nicu Cristian spune că nu a avut discuții pentru constituirea majorității la Consiliul Local Municipal tocmai pentru că nu a dorit să angajeze partidul într-o eventuală construcție din moment ce rezultatele obținute impuneau demisia sa.

“Nu am discutat eu despre constituirea de majorități tocmai pentru că nu am vrut sp fiu eu cel care angajează partidul în anumite construcții mai ales că urma să plec. Cred că se va decide punctual ceea ce se va face cel mai probabil sâmbătă când avem o ședință de analiză în care vom informa și colegii cu privire la ultimele decizii ” , a declrat fostul șef al PMP, Nicu Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.