Președintele Federației Române de Tenis de Masă Cristinel Romanescu, care este și vicepreședinte al Federației Europene de tenis de Masă a participat la acest început de an, la Copenhaga, la prima ședință din 2019 a forului european în care s-au luat în discuție rezultatele din 2018 dar și direcțiile care trebuie urmate pentru 2019 și 2020.

Potrivit lui Romanescu rezultatele obținute de sportivii români la tenis de masă clasează România între primele forțe ale tenisului de masă european iar planurile federației europene de profil vizează ca Europa să învingă Asia la următoare confruntare olimpică.

În această săptămână echipele de seniori masculin și feminin de tenis de masă sub coordonarea președintelui FRTM Cristinel Romanescu se află la Open-ul Ungariei,  o primă competiție unde se urmărește clasare cât mai în față pe podium. De altfel fetele au obținut victorii pe linie iar buzoianul Ovidiu Ionescu s-a calificat în următorul tur atât în proba de simplu cât și la cea de dublu mixt unde face echipă cu Bernadete Szocs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.