Încă un șoc în Crâng. Preşedintele grupării Gloria Buzău, Dan Tulpan, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF, în cazul meciurilor trucate. Astfel, Tulpan s-a ales cu o suspendare de trei luni dar va trebui să plătească și 25.000 de lei, informează site-ul federaţiei.
Conform News.ro, lui Tulpan i s-a imputat faptul că nu a denunţat FRF meciurile aranjate de către echipa de fotbal.
În această primăvară, antrenorii Gloriei Buzău, Ion Viorel, Romeo Bunică şi Marian Roşu, au primit suspendări de câte doi ani din fotbal şi amenzi de 200.000 de lei, pentru meciuri aranjate pentru pariuri, mai multi jucători ai acestei formaţii primind sancţiuni în acest sens de la Comisia de Disciplină a FRF, în urma sesizării Departamentului de Integritate.
Jucătorul Cristian Stoicescu a primit o suspendare de opt luni şi penalitate sportivă de 30.000 de lei, Dan Sîrbu a fost suspendat şase luni şi amendat cu 15.000 de lei, Sebastian Agache a primit suspendare de şase luni şi 15.000 de lei, Iulian Dăniţă a primit o perioadă de 12 luni şi o penalitate sportivă de 50.000 lei. Jucătorul Claudiu Dumitrescu a fost sancţionat cu măsura suspendării pentru o perioada de 10 luni şi o penalitate sportivă de 40.000 lei, iar Daniel George Daniel a fost sancţionat cu măsura suspendării pentru o perioadă de 6 luni şi o penalitate sportivă de 15.000 lei. Jucătorul Cătălin Petruţ Vlaicu a fost suspendat 10 luni şi amendat cu 40.000 de lei, iat Gabriel Bobe a primit suspendare de şase luni şi 15.000 lei amendă.
Jucătorii Adrian Ghinea şi Lucian Pârvu nu au fost pedepsiţi şi Comisia FRF a dispus disjungerea cauzei în ceea ce-i priveşte pe Dan Tulpan, preşedintele clubului Gloria Buzău, şi pe jucătorul Adrian Răduca Adrian, urmând să se constituie alte două dosare.
Se bănuiește că sunt peste zece meciuri aranjate de Gloria Buzău în sezonul 2014/2015 al Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.