Victoria la nivel național  inseamna dorinta cetățenilor României de a urma un parcurs european, pe baza unor valori autentice, pornind de la  identitatea națională, cu deschidere  catre ceea ce înseamnă azi Europa.

La nivelul județului Buzău, mai avem mult de muncă pentru a-i convinge pe oameni ca lucrurile merg înainte, timpul cere alt nivel de educație și instruire si suntem datori să le asigurăm copiilor nostri un altfel de viitor.
Niciodata in ultimii 30 de ani un candidat al PSD nu a luat un scor atat de mic in judet. Dorinta de modernizare a tarii se dovedeste castigatoare in fata politicii clientelare.

„Prezenta la vot a fost una incurajatoare. Le multumesc tuturor celor care au votat, multumesc echipelor de campanie ale PNL Buzău si suntem gata să începem de la capăt pregătirea turului II al alegerilor prezidentiale”, a declarat deputatul Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzău.

Ne dorim sa  convingem cati mai multi buzoieni ca e timpul pentru o noua etapa a democrației în România, bazată pe competenta si profesionalism si pentru instalarea unei normalități in viata de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.