Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu a invitat jurnaliștii la tenis de masă

1

Preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, care este și președintele în funcție al Federaţiei Române de Tenis de Masă, a organizat, miercuri, la la Buzău, Cupa Presei ,,24 Ianuarie” la tenis de masă, competiție la care au participat aproape 30 de jurnliști dar și membri PNL. Vreme de câteva ore, atât jurnaliști cât și politicieni și-au demonstrate priceperea în mânuirea paletei iar la final cei mai buni au fost și premiați.
,,Este o idee pe care o am de mai multă vreme. Am considerat că ziua de 24 ianuarie poate fi sărbătorită şi în felul acesta, prin Cupa Presei „24 Ianuarie”. Consider că este un lucru binevenit, putem face o oră-două de sport, care face fiecăruia bine la sănătate. Având în vedere că mă pricep foarte bine la tenis de masă, am considerat că pot realiza o asemenea competiţie, pentru socializare, pentru a putea să mai discutăm vizavi de activitatea de sport, de activitatea politică, şi nu numai”, a spus Cristinel Romanescu.
Cu această ocazie liderul liberal buzoian a declarant că nu crede că ar putea avea un adevrsar din lume apolitică în sportul pe care l-a practicat de mic copil și ale cărui destine le conduce din calitatea de președinte de federație. Mai mult Romanescu s-a declarant convins că succesul pe care l-a repurtat în calitate de sportive și președinte al federației de profil se poate pune în practică și în plan politic.
,,La tenis de masă nu cred să avem adversari în lumea politică, pentru că am colegi destul de bine pregătiţi la acest sport, şi dacă mă pun şi pe mine la socoteală, cred că adversarii vor avea o mare problemă. Dar noi considerăm că în bătăliile politice pe care le vom avea în viitor chiar le vom pune mari probleme celor de la PSD. Aş provoca la o partidă de ping-pong – bine spus, pentru că eu am jucat tenis de masă, iar ping-pong joacă cei de la alte partide -, pe oricare adversar politic, nu ar fi niciun fel de problemă, dar cred eu că dacă am juca doar tenis de masă ar fi foarte bine. Dar extindem lucrurile şi am să-i provoc pe toţi la bătăliile politice, căci PNL, încet-încet, îşi revine, şi sperăm să facem o echipă din ce în ce mai puternică”, a declarat Cristinel Romanescu.
La finalul competiției sportive câștigător al Cupei Presei ,,24 Ianuarie” la tenis de masă a fost declarat profesorul Ovidiu Nica, de la Palatul Copiilor, locul al doilea a fost obţinut de Florin Stoica, de la OPINIA, locul trei a fost ocupat de consilierul municipal PNL, Constantin Ionescu iar locul 4 de Sorin Petre, CampusTV.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.