Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, face apel către toți politicienii implicați în campania electorală ce demarează astăzi, pentru a adopta un limbaj civilizat și a duce o luptă corectă. Mesajul deputatului liberal vine după ce pe piață au apărut zvonuri conform cărora există echipe de campanie pregătite să distrugă materialele electorale ale contracandidaților sau să perturbe anumite întâlniri electorale.
„Aș vrea să fac un apel către toți liderii partidelor care încep o campanie electorală. Să păstrăm un limbaj civilizat și o manieră civilizată de a face campanie. Sper să nu existe excese din partea oricărui participant. La bursa zvonurilor circulă informații că se pregătesc anumite comando-uri care să taie bannere, să perturbe anumite întâlniri ale candidaților și cred că aceste lucruri nu fac bine în primul rând județului, să ajungem pe primele pagini ale ziarelor sau la buletinele de știri cu diverse incidente sau altercații în timpul procesului electoral. Sunt convins că și forțele de ordine își vor face treaba și chiar dacă cu puțin timp înaintea acestor alegeri s-a schimbat Guvernul lucrul acesta nu va împiedica nici Poliția nici Jandarmeria să își facă datoria. Ei sunt în afara procesului politic și sunt convins că vor interveni când vor exista încercări de mită electorală sau de intimidare sau agresare a unor participanți la procesul electoral”, a declarat președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru.
În ceea ce privește Partidul Național Liberal, Scutaru a precizat că vă duce o campanie bazată pe mesaje care să ducă la îndeplinirea obiectivului propus, respectiv câștigarea a peste 40 de primării dar și victoria USL la Consiliul Județean și Primăria municipiului de județ.
„Noi vom avea o campanie axată pe mesaje și pe oferta noastră, suntem încrezători în șansele noastre în a obține undeva între 40-45 de primari. Suntem convinși că USL va avea un scor foarte bun la nivelul țării și atât domnul Cristi Bîgiu, la Consiliul Județean, cât și domnul Constantin Boșcodeală la Primăria municipiului Buzău,vor obține victorii redutabile”, a precizat deputatul George Scutaru.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Daca voi v-ati alaturat lui ion vasile e clar ce campanie veti desfasura: plina de minciuni, atacuri murdare pe la spate, zvonistica de sant, invective si zicatori grosolane si vulgare. Nu va votez!

  2. Nu uita ca dl. doctor Ion Vasile, a fost presedintele PSD – Buzau si are un cuvant de spus ! Lupii tineri din PSD,( Boscodeala, Neagu E.P., Mocanu, Dobrica, Mihalascu,Ciolacu, Barla, lista poate continua) care au prins gustul cascavalului, l-au lucrat pe la spate pe dl. doctor. Roata se invarte domnilor !
    Un PSD-ist din 89.

  3. V-ati aliat cu un sacal care a supt ani buni din bogatiile buzaului impreuna cu Lepadatu. Nu veti avea sanse deoarece Ion Vasile nu mai inseamna nimic pentru buzoieni. Afaceri cu OMV-uri, cu fabrici de alcool, cu terenuri agricole si de vita de vie, privatizarile dubioase ale societatilor din Buzau precum GEROM, din care Ion Vasile si-a tras partea leului – adica bani multi cu care isi construieste acum Campania electorala

  4. ion Vasile sustine USL desi acesta nu prea avea nevoie! nu putea ramine in afara politicii dupa ce s-a invirtit atita! vrea si el „un colegi”………bravo USL-ului ca nu recurge la „maidanisme”;…..adica liberalilor ca USL e doar pe hirtie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.