Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, propune retragerea sprijinului politic a doi consilieri liberali. Este vorba despre consilierul orășenesc Mihai Țăranu de la Pătârlagele și despre consilierul local Claudiu Voicu. Decizia vine în urma analizei activității celor doi aleși liberali care în ultima vreme ar fi apărut pe la acțiunile unei alte formațiuni politice.
„După o analiză a activității și acțiunilor consilierilor PNL Voicu Claudiu de la Organizația Locală Cislău și Țăranu Mihai de la Organizația Orășenească Pătârlagele, am decis să propun excluderea acestora în Birou Politic Județean al PNL Buzău. Oameni fără onoare nu au ce caută în acest partid iar în următoarea perioada vom lua măsuri și în alte organizații în vederea întăririi partidului”, se arată într-un comunicat semnat de președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.

10 COMENTARII

  1. Mai bine ar pleca el. De cand este la conducere a dus la moarte organizatia judeteana. Cand pleaca o intreaga organizatie locala zicem ca a fost o problema acolo. Cand pleaca o a doua organizatie licala in intregime este o problema. Cand sunt discutii ca pleaca mai multe organizatii locale inseamna ca problema este la conducerea organizatiei judetene. Domnule Sebastian (nume conspirativ la Securitate – sic) nu ti se pare ca te cam faci de ras? Sau si in politica, ca si in sport, esti condus de nevasta????

  2. Dar ne poate comunica și un motiv concret ??? Când noi am obținut mandatele de consilieri locali dumnealui nici nu era pe acolo . Noi am muncit pentru aceste mandate și am adus destul de multe voturi pentru PNL în acea perioadă când dansul ,,probabil se odihnea „. Cu ce drept face astfel de observații ? Suntem curioși dacă Instanța de judecată va avea aceeași părere… Va urma…

  3. Prin comportamentul lor nu faceau cinste acestui partid. Nu ati pierdut nimic domnule presedinte, din contra ati scapat de doua hahalere! Disperarea pentru îmbogățire i-au facut sa-si vanda mandatele in Postul Pastelui.

  4. Au aparut la actiunile altei formatiuni? Care, PSD? Cu ceva timp in urma erati frati de cruce si va numeati USL, batandu-va joc de adevaratul liberalism! Sa fim seriosi, luati aminte, asta nu e politica , e o lupta absurda pentru ciolan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.