Actualul premier, Dacian Cioloș ar trebui să intre în lupta electorală dacă vrea să fie „bărbat de stat”. Este părerea președintelui PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu care explică într-o postare pe pagina personală de Facebook care au fost realizările Guvernului tehnocrat din ultimul an. Social-democratul consideră însă că actualul Guvern și-a demonstrat competența obținând „ZERO pe linie rezultate”

„România a funcționat timp de un an cu frâna de mână trasă. Am avut un Guvern mai preocupat să fie cool, decât să guverneze pentru români. Cu fel de fel de miniștri dubioși, mincinoși sau care și-au bătut pur și simplu joc de România prin afară. ZERO pe linie rezultate.
Lucrurile nu mai pot continua așa. Cu oameni care nu își asumă nimic și care doar flutură așa zise platforme care pe scurt ne spun că apa e rece, cerul albastru și iarba verde.
Dl Cioloș e un om onest, dar dacă vrea să fie bărbat de stat ar trebui să-și suflece mânecile și să intre în competiție. Nu să stea pe margine, cu cămașa nepătată, așteptând să fie numit. Democrația nu funcționează așa. Chiar dacă sunt partide care se agață ca scamele de sacoul domnului Cioloș, sperând că le va duce la guvernare.
Eu cred că încă suntem suficienți de mulți care știm că România nu poate fi guvernată cu lozinci, ci cu proiecte concrete. Și până acum, s-a demonstrat: ei au doar vorbele, iar PSD soluțiile! #indraznestesacrezi #voteazaconstient”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe contul său de pe cea mai cunoscută rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.