Alegeri PSD municipiu 2015-26-Marcel CIOLACU

Toată suflarea social-democrată din Buzău este așteptată duminică la vot pentru a-și exprima opțiunea în legătură cu cine ar trebui să ocupe prima funcție în partid. Este pentru prima dată când un partid politic își alege președintele prin consultarea tuturor membrilor aflați în evidențe și, prin urmare, toți membri de partid sunt așteptați să voteze cu „DA” sau „NU” pentru Liviu Dragnea. În acest sens, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a transmis un comunicat pe care vi-l redăm în continuare:

Partidul Social Democrat, cel mai important partid din România, va marca la sfârșitul acestei săptămâni o premieră în politica românească: pentru prima dată un președinte de partid va fi ales prin votul direct al tuturor membrilor săi. Toți membri PSD din județul Buzău sunt rugați să se prezinte duminică, 11 octombrie 2015, între orele 8.00-20.00 la secția de votare din localitatea unde domiciliază pentru exercitarea votului în baza prezentării actului de identitate.
Mulțumim și pe această cale tuturor membrilor pentru efortul depus pentru organizarea alegerilor interne și pentru interesul acordat viitorului Partidului Social Democrat prin participarea la scrutinul pentru alegerea noului președinte al partidului. Astfel, ca reprezentanți ai partidului aflat la guvernare, dăm dovadă că suntem preocupați de toți cetățenii acestei țări și viitorul României.
Duminică, vă așteptăm la vot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.