GALERIE FOTO: Președintele PSD, Liviu Dragnea, în birou la primarul Toma. Ce au discutat cei doi !

11
1133

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat joi, preț de câteva zeci de minute, în vizită la Primăria Buzău. Dragnea, însoțit de Marcel Ciolacu, a fost așteptat de Constantin Toma în fața Palatului Comunal, la întoarcerea de la Focșani, unde a participat la inaugurarea unui bazin de înot.
Cei trei au urcat în biroul lui Constantin Toma și au discutat în spatele ușilor închise.
S-a discutat depre investițiile pe care primarul municipiului le are în plan, dar principalul subiect a fost cel legat de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri și despre Basarabia. În acest context, Dragnea l-a invitat pe Toma să facă parte din delegația cu care se va deplasa în viitor la Chișinău.
La rândul său, Toma a reușit să smulgă de la președintele PSD promisiunea că va încerca să fie prezent pe data de 17 mai alături de premierul Viorica Dăncilă la sărbătoarea organizată de municipalitate la Cimitirul Eroilor.
La plecare, Liviu Dragnea a primit din partea lui Constantin Toma o sacoșă cu cărți și plachete aniversare.

UPDATE: ”Azi am avut parte de o surpriză plăcută, pentru că l-am avut oaspete la Buzău pe domnul Liviu Dragnea. Apreciez că și-a decalat programul, special pentru a discuta cu mine și cu primarul Constantin Toma despre proiectele legate de dezvoltarea orașului, dar și despre evenimentele pe care le vom organiza cu ocazia Centenarului, cu precădere cel care va avea loc pe 17 mai, de Ziua Eroilor, care va reuni cele mai de seamă personalități ale României, dar și reprezentanți din țările care au militari înhumați în Cimitirul Eroilor din Buzău.”, a transmis și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, după vizita lui Liviu Dragnea la Primăria municipiului.

11 COMENTARII

  1. Vaaai , n-am stiut ca a venit mult iubitul si stimatul flausat si la noi , dar de ce ne spurca domnul primar , invitandu-i pe imputitii aia doi la sarbatorile noastre , nu-i de-ajuns ca ne batjocorasc cu toata guvernarea lor ? Rusine domnule primar , avem destule personaje greu de suportat si la noi , nu mai suplimentati numarul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.