Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel CIolacu, mulțumește tuturor buzoienilor pentru votul acordat la scrutinul din 11 decembrie și dă asigurări că parlamentarii partidului vor fi la dispoziția alegătorilor.

În numele întregii echipe a partidului Social Democrat vă mulţumesc vouă, tuturor buzoienilor, pentru votul de încredere pe care ni l-aţi acordat astăzi şi vreau să vă asigur pe toţi că ne vom respecta toate angajamentele asumate în această campanie electorală.
Mulţumesc pentru implicare tuturor primarilor, consilierilor locali şi judeţeni simpatizanţilor, voluntarilor, întregii echipe PSD Buzău pentru modul în care s-au făcut auziţi în această campanie.
Votul dumneavoastră ne responsabilizează în a depune toate eforturile necesare pentru a realiza propunerile pe care vi le-am prezentat în timpul campaniei electorale. Şi aşa vom face: vom aduce în judeţul Buzău investiţii, locuri de muncă şi proiecte de infrastructură.
Mulţumesc încă o dată tuturor celor care s-au implicat, celor care ne-au sprijinit şi ne-au fost alături în toată această perioadă.
Va asigur că echipa PSD va fi la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă reprezenta interesele şi pentru a oferi răspunsuri eficiente problemelor cu care vă veţi confrunta.
Personal, mă bucur că buzoienii au ieşit astăzi la vot şi au îndrăznit să creadă că se poate şi că împreună suntem mai puternici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.