Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, își reafirmă, pe Facebook, sprijinul pentru primarul ales al municipiului Buzău, Constantin Toma, aflat vineri la primul set de decizii în calitatea nou dobândidtă în urma alegerilor din 5 iunie, decizii adoptate în unanimitate de toți aleșii municipali indiferent de culoarea politică.

“A avut loc prima ședință a Consiliului Local Municipal Buzău. Și au fost luate multe decizii importante.
Primarul ales de majoritatea buzoienilor, domnul Constantin Toma, are toată susținerea mea în deciziile luate, pentru că acestea respectă principii și urmăresc restabilirea unei stări de normalitate.
Dacă Primăria este principalul acționar în diverse companii pe care le administrează, atunci această instituție devine factorul decizional, prin primarul și consilierii aleși de către buzoieni, după cum este și normal să se întâmple. Iar consilierii PSD sunt acolo pentru a acționa în interesul buzoienilor.
Ca și mențiune, vreau să precizez că în adoptarea deciziilor de astăzi votul din Consiliul Local Municipal a fost unanim, ceea ce înseamnă că este în totală concordanță cu dorința buzoienilor. 
Iar, după cum am afirmat și cu alte ocazii, în cadrul PSD Buzău deciziile administrative au fost separate de cele politice”, scrie deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Noul primar al municipiului Buzău, omul de afaceri Constantin Toma, și-a început în forță mandatul cu o serie de măsuri așteptate de mai multă vreme de o mare parte a populației municipiului Buzău dar care contravin, mai mult ca sigur, unei părți importante a social-democraților buzoieni angajați ai societăților subordonate Primăriei sau chiar în Palatul Comunal. Prin anunțul postat de președintele PSD pe pagina sa de Facebook acesta îi dă mână liberă primarului ales pentru a lua toate măsurile necesare pentru ca activitatea municipalității să fie una în folosul cetățeanului.

5 COMENTARII

  1. PARCA IMI VINE SA MA INSCRIU SI EU IN PSD DACA SI D NUL CIOLACU ALATURI DE D NUL TOMA FACE FRONT COMUN IN A LUA TOATE MASURILE CE SE IMPUN PENTRU A REFORMA CU ADEVARAT BUZAUL PENTRU RESTABILIREA CU ADEVARAT A NORMALITATII IN TOT CE TINE DE VIATA BDE ZI CU ZI A BUZOIENILOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.