Cosminel STAN
pagina personala Facebook

Prietenii tânărului care și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe podul de cale ferată de la Vadu Pașii nu își pot explica gestul băiatului. Opiniile apărute pe pagina de Facebook a băiatului imediat după aflarea veștii că a trecut în neființă vorbesc despre „lucruri doar de el știute” care l-ar fi împins în ghearele morții. Cosminel Stan așa cum era cunoscut de apropiați nu ar fi dat de bănuit că ar fi putut recurge la un asemenea gest.

mesaje facebook
pagina personala Facebook

„I.D.-Panaa la urmaa de ce a fct asta??
C. E.: Sunt lucruri numai de el stiute,Ioni!
I.D.:Baii deci mie nu imi vn sa cred parca mi`l fac in ochi cum a
vnt alaltaseara la magaa si mia cerut tigarii si cafea….:(:( ”, sunt doar câteva mesaje pe care le-au postat cunoscuții lui Cosminel Stan.
De asemenea, Cosminel Stan i-a trimis tot aseară fetei cu care avea o relație un mesaj ărin care îi spune cât de mult o iubește:
„Te Iubesc enorm 😡 ♥
Fericirea atinge cote maxime atunci cand sunt — with Iamandei Denisa Maria”


aplicatie facebook
Mai mult, tânărul care avea toată viața înainte, încercase aseară aplicație de pe o pagină de socializare care il înfățișa cum ar putea arăta la 70 de ani. La nici 24 de ore de atunci, tânărul din Zărnești a mers pe podul de cale ferată de la Vadu Pașii și a plonjat direct în albia înghețată a râului Buzău. În ciuda eforturilor medicilor tânărul nu a mai putut fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.