Zăpada căzută încă din timpul nopții a provocat ceva probleme pe șoselele din județ. Deși cantitatea de precipitații nu a fost însemnată, drumarii au ieșit în teren cu 35 de utilaje și au împrăștiat doar pe drumurile naționale 310 tone de material antiderapant.

Problemele s-au ivit în cursul dimineții chiar pe DN 2 E85 la Oreavu unde un autocar cu 15 persoane care circula pe ruta Tecuci-București a derapat după ce șoferul a pierdut controlul volanului pe carosabilul acoperit cu zăpadă și s-a oprit într-o movilă de pământ de pe marginea drumului. În urma impactului șoferul de rezervă a alunecat și a rămas blocat sub un scaun iar în total 13 pasageri care acuzau dureri au fost transportați la spital pentru investigații.

Tamponări sau ieșiri în decor din cauza stării carosabilului s-au înregistrat și pe alte drumuri naționale, alte cinci evenimente fiind semnalate pe DN2B La Cilibia dar si la Costești si Cioranca.

Probleme au fost și pe drumul județean 220 la Boboc unde o șoferiță începătoare a alunecat pe zăpada troienită pe carosabil și s-a blocat de-a curmezișul, drumului blocând un alt autoturism care circula pe șosea. Situația a fost rezolvată de utilajele trimise în sprijin de Primăria Cochirleanca.

UPDATE 11.00: Vremea de iarnă provoacă probleme în rețeaua de electricitate. În județul Buzau, sunt peste o mie de gospodării fără current electric.
Probleme sunt în mai multe sate din comuna Tisău. Circa o mie de gospodarii din satele Vakea Sălciilor, Leiculești și satul Tisău sunt nealimentate la aceasta ora din cauza unor avarii apărute în rețea pe fondului vântului puternic. De asemenea, 300 de abonați din Rubla sunt fără energie electrucă la acest moment.
Muncitorii de la Electrica sunt pe teren și încearcă să remedieze avariile apărute din cauza vremii capricicioase. Secialistii estimează că defecțăiunilro vor fi înlăturate în urmatoarea oraa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.