Primăria Buzău a decernat, vineri, ultimele trei titluri de „Cetățean de Onoare” pentru trei medici buzoieni

0
1431

Primăria Buzău a decernat, vineri, ultimele titluri de „Cetățean de Onoare” acordate de aleșii municipali. Cei trei medici, Florentina Ioniță Radu, Carmen Orban și Călin Petru Tătaru, venind la Buzău alături de importante personalități din lumea politică și medicală.

Sala de festivități a Primăriei Buzău s-a dovedit neîncăpătoare pentru zecile de invitați. De la parlamentarii buzoieni la membrii Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, la consilieri prezidențiali, secretari de stat și medici renumiți în frunte cu profesorul Irinel Popescu, prefecții județelor Buzău, Brașov și Constanța, profesori, rude și prieteni au venit la Buzău să fie alături de cei trei noi Cetățeni de Onoare ai Buzăului.

În timpul ceremoniei au luat cuvântul directorul Colegiului național B.P. Hasdeu, profesorul Cezar Dumbravă, consilierul prezidențial Diana Păun, comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, generalul Gheorghița Vlad, profesorul Irinel Popescu, senatorul Lucian Romașcanu, consilierul municipal Constantin Florescu și, bineînțeles cei trei Cetățeni de Onoare.

La final, după acordarea plachetelor de „Cetățean de Onoare” municipalitatea a oferit tuturor participanților un pahar de șampanie și materiale promoționale cu Primăria Buzău.

Ulterior cei trei cetățeni de onoare în frunte cu invitații acestora au mers la o discuție cu elevii Colegiului Național B.P. Hasdeu, liceu în care au învățat la rândul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.