Transformată peste noapte în subiect de presă naţională, serbarea ‎câmpenească de la Cislău îşi produce încă efectele. După ce ieri, trei ‎persoane implicate în bătaia parcă desprinsă din vestul sălbatic au fost ‎amendate pentru pumnii şi picioarele împărţite în stânga şi-n dreapta, ‎jandarmii buzoieni au identificat alţi 6 bătăuşi între care se află ‎inclusiv un minor. Cu toţii au fost amendaţi contravenţional iar ancheta ‎continuă. Şi asta pentru că cei nouă indivizi sancţionaţi deja nu sunt ‎singurii protagonişti ai scandalului din week-end de la Cislău.
Potrivit purtătorului ‎de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, locotenent ‎Adrian Cristian, în plus, şi organizatorul evenimentului, respectiv Primăria Cislău, ‎va fi tras la răspundere. Administrația locală va fi amendată pe motiv că nu a contractat o firmă ‎de pază, aşa cum cere legea, care să fi intervenit în momentul bătăii.
Reamintim, în week-end, la ”Legendele Cislăului”, în timpul concertului susținut de Liviu Puștiu, o bătaie în toată regula, s-a iscat din senin, în mijlocul mulțimii.
Totul a izbucnit după ce un tânăr a mângâiat o fată, sub ochii tatălui ei. Bărbatul i-a spus individului să se potolească însă s-a trezit lovit cu pumnii și picioarele, în conflict fiind agresată inclusiv mama tinerei de la care a pornit scandalul. Cei 10 jandarmi mobilizați la evenimentul de la Cislău abia au făcut față ambuscadei, în final, după circa 30 de secunde, conflictul fiind aplanat, fără ca cineva să aibă nevoie de salvare.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.