Scoli Vernesti-5
Primăria comunei Vernești în colaborare cu o societate comercială de profil va demara lucrările pentru extinderea rețelei de gaze natural din comună. Este vorba de aproape 800 de metri de conduct care va aduce gaze în casele a peste 50 de consumatori casnici dar și vreo câțiva consumatori mari cum ar fi biserica, școala, liceul, grădinița, dar și Primăria comunei Vernești care până anul acesta se încălzea cu combustibil solid .
Scoli Vernesti-3
Lucrarea va costa Primăria aproape 500 de milioane de lei vechi însă suma se va amortiza chiar din iarna acestui an când administrația locală nu va mai fi nevoită să cheltuiască peste 1,5 miliarde de lei vechi așa cum cheltuia anual pentru lemnele care se foloseau la încălzire. Mai mult societatea care va realiza lucrarea vine în sprijinul locuitorilor comunei Vernești și oferă pentru contractele încheiate până la finele lunii aprilie un discount de 25 la sută la realizarea instalației de utilizare a gazelor naturale.
Practic, locuitorii comunei Vernești care vor dori să se branșeze la noua rețea de gaze vor trebui să achite în avans 30 la suta din valoarea contractului iar restul la finalizarea lucrărilor adică în vara anului 2014.

Ciprian STERIAN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.