Familia Boscodeala

Sărbătoare mare, luni, în familia primarului de Buzău, Constantin Boşcodeală. Edilul oraşului împlineşte luni, pe 21 decembrie, 54 de ani. Încă de duminică seară, înainte de miezul nopţii, soţia Felicia Boşcodeală, a postat pe Facebook un mesaj emoţionant.

”La mulţi ani dragului şi iubitului nostru soţ şi tată !! Fie că tot binele din lume să fie al tău !! Îţi mulţumim că exişti , îţi mulţumim pentru tot ceea ce ne oferi !! Să ai mult noroc şi sănătate !! Te iubim mult !! ”, i-a scris Felicia Boşcodeală soţului sau.

După miezul nopţii, mesajele au curs pe contul de Facebook al primarului Buzăului.

” Va urez un sincer şi călduros La Mulţi Ani alături de cele mai calde urări de sănătate, fericire, realizări şi putere de muncă ! Cu deosebit respect !”,
”Fiecare rază de soare care atinge faţă ta astăzi semnifică ceva important. O rază de noroc, o rază de speranţa, o rază de curaj şi de o rază de iubire. Îţi doresc că anul împrejur să fie luminat de astfel de raze! La mulţi ani! ”,
”La mulţi şi frumoşi ani va doresc ,alături ce cei dragi!”,

sunt doar câteva dintre mesajele postate pe contul de socializare al primarului, cu ocazia zilei sale de naştere.

Printre mesajele de bine, au fost însă şi ”urări” răutăcioase, de felul la mulţi ani de puşcărie, care au fost şterse rapid de pe peretele primarului buzoian.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.