Locuitori Primaverii
Consilierul municipal PP-DD, Marian Neagu, a adus, joi, la ședința ordinară a Consiliului Local Municipal mai mulți locuitori de pe strada Primăverii pentru a-i reproșa edilului Constantin Boșcodeală că nu li se asfaltează odată strada.
Cei 6 protestatari au venit la ședința de la Sala 24 a Primăriei Buzău și, la final de ședință, îndemnați de Marian Neagu au început să-i adreseze întrebări primarului Constantin Boșcodeală.
„Vrem să știm și noi când și dacă se va asfalta și strada Primăverii. Anul trecut a început asfaltarea, s-a oprit și ni s-a spus că după Paște se reia, însă nu se întâmplă nimic. De zeci de ani doar promisiuni”, a spus unul dintre protestatari.
În replică, primarul Boșcodeală le-a dat asigurări că strada Primăverii se va termina de asfaltat în maxim o lună de zile.
„Lucrările au fost oprite în toamnă din cauza vremii și anul acesta nu am început pentru că prioritară a fost curățenia de primăvară. Acum s-a terminat și au început lucrările cu turnarea bordurilor care s-a făcut la sediul Urbis Serv și cel mai probabil de zilele următoare vor ajunge muncitorii și în teren pentru a continua asfaltarea”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
Întrebați de primar de ce au venit în consiliu pentru lămuriri, protestatarii au recunoscut că au fost îndemnați să vină de consilierul Marian Neagu, care nu a știut să le răspundă la întrebări.
Tot la finalul ședinței de consiliu, un alt buzoian nemulțumit, adus de această dată de reprezentanții PNL, a venit să solicite Consiliului Local să revoce hotărârea privind vânzarea unui apartament de pe Cuza Vodă chiriașilor care îl ocupă pe motiv că terenul ar fi de fapt grevat de două procese în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.