Fantana
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, nu este mulțumit cu noul proiect de reabilitare al fântânii din Piața Daciei aprobat de deliberativul municipal. Edilul spune că noul proiect este mult mai ieftin decât cel elaborat anul trecut însă și lucrările care trebuie făcute sunt destul de simple și nu crede că vor rezista prea mulți ani.
„Făcusem un proiect foarte interesant și foarte bun însă nu am primit aviz de la Ministerul Culturii. Ei nu și-au dorit un proiect care să reziste prea mulți ani. Au zis că nu își vor da avizul și că ei doresc ceva simplu care să fie cu un joc de apă, de lumini și ceva foarte modern. Eu nu cred ca ceva foarte modern va fi în concordanță cu Piața Daciei și cu Centrul Vechi dar ne-am conformat și am făcut alt proiect. Eu nu sunt mulțumit și cred că ar fi trebuit să fie făcut ceva care să reziste cel puțin 50 de ani”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
Fântâna din Piața Daciei va întra în reabilitare cel mai probabil spre final de an după ce lucrarea va fi scoasă la licitație pentru următoarele 90 de zile. Ulterior vor începe lucrările și până la venirea iernii ele ar putea fi finalizate.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.