Primarul comunei Cătina, Alexandru Fulgeanu acuzat că și-a agresat o angajată din subordine vine cu lămuriri despre scandalul în care a fost implicat în data zilei de 10 martie. Alexandru Fulgeanu a transmis, sâmbătă un e-mail pe adresa redacției în care explică cum au stat de fapt lucrurile și de la ce a pornit scandalul în care el și secretarul comunei au fost implicați.

În urmă celor întâmplate în data de 10.03.2022, dată în care doamna secretar Diaconu Dorina susține că am agresat-o, doresc să vin în apărarea mea și să va spun următoarele: Am avut o discuție legată de neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu doamna Diaconu Dorina, pentru că această nu își face treaba, este Învățată să stea degeaba, să vorbească și să se resteasca la oamenii din comunitate când vin să îi ceară ajutorul, ajutor pentru care este plătită să îl ofere oamenilor. În momentul în care i-am reproșat că nu își îndeplinește atribuțiile așa cum ar trebui într-o instituție publică, a început să ridice tonul la mine și cu o nesimțire ieșită din comun mă lua la mișto, atât pe mine cât și pe domnișoara inginer Manuela Pasaroiu, care are delegate atribuțiile de primar prin dispoziția nr 1/02.01.2022 .

I-am spus doamnei în repetate rânduri să iasă afară și să plece acasă pentru a se calmă și a reveni cu un comportament adecvat unei instituții publice, nevrând să facă asta și continuând cu aceeași atitudine la adresa noastră, am ridicat tonul la dansa. Toată discuția s-a întâmplat de față cu încă 3 persoane, deci noi nu am fost singuri. Toate cele 3 persoane au declarat că nu am atins-o pe doamna secretar Diaconu Dorina, ci doar am poftit-o afară.

În acel moment dansa a sunat la 112 și la rudele acesteia, mai exact sora( Leonte Margareta) și cumnatul ( Leonte Gheorghe) colaborând cu o colegă de a dânsei de birou Bordeias Pamela care și-a chemat și soțul (Mox). În 2 minute au apărut toți, deci totul a fost plănuit dinainte. Abia atunci a început scandalul cu adevărat, iar eu și colegă mea domnișoara inginer Manuela Păsăroiu, am fost agresați atât fizic, cât și verbal de către familia doamnei secretar Diaconu Dorina, de către colegă acesteia de birou Bordeias Pamela și soțul acesteia, Mox.

Au sărit la bătaie și au spart geamurile. Colegă mea, domnișoara Păsăroiu Manuela încerca să filmeze cum aceștia vandalizează Primăria și cum ne agresează verbal, fapt pentru care doamna Leonte Margareta, sora doamnei Diaconu Dorina a sărit pe ea și a lovit-o cu pumnul și piciorul. Această are un traumatism toracic și un traumatism al gambei stângi. În imagini, se vede cum sare la bătaie și cum doamna secretar se încurca în declarații, zicând: Ba că nu am dat în ea, ba că i-am zis să iasă afară, atrăgându-i tot timpul atenția surorii Leonte Margareta că este înregistrată. Colegă mea domnișoara Pasaroiu Manuela, a fost luată de către ambulanță pentru a i se oferi îngrijiri medicale și trimitere către medicină legală, iar consilierul meu personal, domnișoara Raluca Vasile a avut nevoie de un consult medical după ce a suferit un atac de panică puternic, în urmă scandalului produs de doamna secretar Diaconu Dorina, Leonte Margareta, Leonte Gheorghe, Bordeias Pamela și Mox”, se arată în scrisoarea semnată de primarul comunei Cătina, Alexandru Fulgeanu.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.