Andrei Ion Smeeni

Cele două victime ale accidentului provocat, vineri, de primarul comunei Smeeni, Andrei Ion se află în afara oricărui păericol. Copila în vârstă de 7 ani a suferit doar o tăietură la picior și a fost externată iar mama ei, în vârstă de 30 de ani, se află tot în spita dar medicii dau asigurări că a depășit perioada critică. CU toate acestea femeia se va alege cu o cicatrice pe față care îi va aduce aminte toată viața cum ar fi putut să sfârsească în mașina primarului din Smeeni care din neatenție a intrat în coliziune frontlă cu o macara.
Între timp, pe numele primarului din Smeeni, Andrei Ion, a fost deschis un dosar penal iar oamenii legii continuă cercetările până la elucidarea tuturor aspectelor cauzei. Edilul din Smeeni a rămas fără permisul de conducere dar poate șofa în continuare în baza unei dovezi de circulație valabilă pentru încă 15 zile.

Vineri, primarul comunei buzoiene Smeeni, Andrei Ion, a provocat un accident de circulaţie la Maxenu. Alesul local a luat , la ocazie, din Smeeni către Buzău o fată de 7 asni însoțită de mama acesteia de 30 de ani iar în localitatea Maxenu când a încercat să depășească o căruță și un autoturism ce circulau în fața sa s-a ciocnit cu o macara ce circula regulamentar din sens opus.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.