Primvicepreședintele PNL Buzău, avocatul Ionuț Iuga, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului și candidat la o funcție de consilier județean în cadrul CJ Buzău, a fost infectat cu SARS-CoV-2. Liberalul a anunțat pe pagina sa de facebook că a fost infectat cu temutul virus și a făcut apel către persoanele cu care a intrat în contact să se adreseze autorităților medicale în situația în care au simptome. Nu este primul liberal confirmat pozitiv Covid-19. La începutul lunii august, medicul Adrian Zoican, candidat la Primăria municipiului Buzău a fost depistat cu SARS-CoV-2.

„Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice.

Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap. Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident.

Sănătate multă vă doresc!

Aveți grijă de voi!”, a scris pe pagina sa de Facebook liberalul Ionuț Iuga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.