Așteptate cu emoție de toți membri noștri de partid, unii implicați pentru prima dată în organizarea și susținerea unor alegeri de o astfel de anvergură, Europarlamentarele au fost un examen major, primul de acest gen de la înființarea partidului, examen absolvit cu brio de Organizația Buzău. Nu doar faptul că am obținut, potrivit procentului județean de 10,96 la sută, locul doi pe țară după Brăila fostului premier Mihai Tudose certifică această reușită, ci și analiza internă, care a determinat localitățile cu cel mai mare potențial dar și unde mai trebuie lucrat. Astfel încât, la viitoarele alegeri de anul viitor, locale și parlamentare, PRO România să fie formațiunea politică care va decide atât conducerea administrativă a UAT-urilor, dar și structura majoritară din parlament care va da Guvernul.

După terminarea analizei interne făcute în cadrul Organizației Buzău, suntem în măsură să nominalizăm atât primele patru locuri, cu scoruri și de trei ori mai mari decât media județeană, și aici ne referim la Râmnicu Sărat, Brăiești, Ziduri și Râmnicelu, dar și localități fruntașe, în primul rând municipiul Buzău, Largu, Mărgăritești, Năeni, Poșta Câlnău, Topliceni, Ulmeni, Vâlcelele, Vintilă Vodă, Pătârlagele, Cilibia, Cochirleanca și Cislău, care au depășit de asemenea media partidului. Cum primul examen a trecut, dar pentru Organizația de la Buzău urmează altele la fel de importante, conducerea PRO România lucrează în fiecare zi atât pentru atragerea unui număr cât mai mare de membri, dar și pentru îmbunătățirea activității în teritoriu, unde foarte mulți români s-au convins că Victor Ponta este singura soluție pentru asigurarea  unui viitor decent copiilor, bunicilor și părinților noștri.

Și nu în ultimul rând, Comitetul de Coordonare al PRO România Buzău, condus de Felix Rache, mulțumește pe această cale tuturor celor care au muncit alături de noi în această Campanie Electorală, obținând rezultate la care puțini se așteptau și care au constituit o surpriză plăcută la nivel național dar și celor care ne-au acordat încrederea și votul lor. Pentru că PRO România este un partid deschis, care poate reda încrederea românilor că nu toată clasa politică este coruptă iar țara mai poate fi salvată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.