Cezar PREDA-1
Problemele din PNL Buzău ar putea fi tranșate în curând de Comisia de Unificare. După scandalul iscat de apariția în spațiul public a stenogramelor PNL, deputatul Cezar Preda dă de înțeles că și la Buzău ar fi vorba de niște orgolii personale care împiedică buna funcționare a noii formațiuni politice. Cu toate astea, liderul liberal spune că PNL trebuie să funcționeze și să meargă mai departe.
„La PNL totul este bine. Eu am fost luni la ambele ședințe, suntem în situația în care, toți cunoaștem faza aia că unul aruncă piatra și toți sar să o scoată. Noi la faza aia suntem. Ne chinuim să scoatem piatra. Eu cred că nici un lider al PNL nu va mai face asemenea declarații și suntem obligați și vrem să mergem înainte. Nu mai sunt permise asemenea greșeli. Eu sunt ferm convins că nici un lider nu va mai face asemenea afirmații și vă spun că și la Buzău informațiile astea pe care le obțineți voi pe surse sunt tot rezultatul unei asemenea optici ca a domnului Atanasiu, dar optica asta nu e agreată la București și sunt convins că acest lucru va fi tranșat, cât de curând, de Comisia de Unificare”, a declarat Cezar Preda.
Și ca totul să fie în nota obișnuită, copreședintele PNL, chiar dacă spune că vrea sa facă pace și să treacă peste neînțelegeri, nu s-a abținut și l-a „înțepat” pe colegul său de partid, vicepreședintele Consiliului Județean, Cristinel Romanescu.
„Nu poți fi până la 4.00 angajatul PSD și după aia să faci opoziție la PNL decât dacă ai mintea puțin plecată sau să zici că i-am păcălit pe ăia, le-am luat sigla și le luăm și sediile, doar că la noi e mai complicat că avem și 2 sedii cumpărate”, a conchis deputatul Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.