Leon RUSU

Profesorul Leon Rusu acuzat de corupție sexuală rămâne după gratii. Magistrații Judecătoriei Buzău au admis marți solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului lui Leon Rusu până pe data de 7 iulie 2013. Decizia nu este însă definitivă și a fost atacată cu recurs care se va judeca cel mai probabil în cursul zilei de joi . Tot marți, avocatul dascălului a solicitat liberarea provizorie sub control judiciar a lui Rusu. Judecătorii nu s-au pronunțat însă în acest caz urmând ca o decizie să fie luată în cursul zilei de miercuri.
Totodată, profesorul Leon Rusu s-a hotărât să meargă la testul poligraf. Procurorii au solicitat acest lucru iar dascălul a acceptat spunând că nu are nimic de ascuns. Conform avocatei Greti Mihulescu, în fața completului de judecată, Rusu ar fi declarat că își cere scuze în fața elevilor și părinților dacă gesturile sale au fost interpretate greșit și considerate a avea caracter obscen.
Profesorul Leon Rusu care predă muzica atât la şcoala numărul 1 cât la școala nr. 15, a fost arestat preventiv, in data de 10 iunie, pentru 10 zile sub acuzația de corupţie sexuală. Dascălul este acuzat că ar fi venit băut la ore și ar fi atins și sărutat mai multe eleve de clasa a VI-a de la Şcoala numărul 1 din Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.