Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au reţinut ieri un brașovean în vârstă de 33 de ani, suspectat de proxenetism.
În perioada 2011 – 2012, cu ajutorul a 4 tineri din comuna Gura Teghii, brașoveanul a racolat 9 tinere din judeţele Buzău şi Braşov, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, pe care le-a „angajat” la salonul de masaj erotic pe care îl deţinea în municipiul Braşov, unde fetele au practicat prostituţia.
Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău, împreună cu luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Buzău, au efectuat două percheziţii pe raza municipiului Braşov, atât la locuinţa suspectului, cât şi la salonul de masaj deţinut de acesta.
Cu această ocazie, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 4 medii de stocare a datelor (un laptop, două harduri externe şi un memory stick), bani şi mai multe înscrisuri, iar opt persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
În urma coroborării probelor din dosar, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de suspectul în vârstă de 33 de ani şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a braşoveanului.
Totodată, o adolescenta de 16 ani şi una dintre tinere sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, iar cei 4 barbați din Gura Teghii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.