Alina-BADULESCU
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău s-a autosesizat în cazul prostituatei care își agață clienții la șosea și este pe cale să-și vândă trupul chiar sub ochii copilului său, un băiat de circa 4 ani.
Potrivit directorului instituției, Alina Bădulescu, după ce filmarea a fost făcută publică, DGASPC a cerut ajutorul Poliției pentru a o identifica pe tânăra din imagini și a dispune măsurile necesare pentru ca o asemenea grozăvie să nu se mai întâmple. Dacă se va dovedi că femeia își vindea trupul sub ochii copilașului său, aceasta va fi decăzută din drepturi.
Incredibilul caz a fost scos la lumină de șoferul unui TIR care a avut surpriza să constate că, pentru bani, o prostituată este în stare să-și vândă trupul chiar sub ochii copilului ei de numai patru ani.
Filmarea, extrem de înfiorătoare, a fost postată pe internet chiar de șoferul care a descoperit teribila faptă. Omul a crezut de cuviință să procedeze astfel după ce a descoperit că o femeie este în stare să-și vândă serviciile sun nasul propriului copil, fără să-i pese de trauma pe care acesta o poate suferi și care îl poate marca pentru tot restul vieții.
Bărbatul, șofer de TIR, se îndrepta spre Râmnicu Sărat când, la Poșta Cîlnău, a observat pe marginea drumului o femeie însoțită de un copilaș de cel mult patru ani. Omul a oprit din curiozitate ori pentru a-i face un bine femeii, crezând că stă la ocazie. Odată urcată în TIR însă, tânăra a început să-și negocieze tarifele.
”Facem și noi ceva”, se aude pe filmare vocea femeii care încearcă să-l ademenească pe șoferul de TIR.
”Păi cum, de față cu copilul”, întreabă șocat bărbatul.
”Păi, dar ce are. Stă și se uită la noi, se uită și el pe geam, ce are” spune femeia.
”Și cît ceri”, întreabă mirat bărbatul.
”Cine vrea normal, cinci sute de mii”, răspunde prostituata.
Indignat, șoferul o lasă pe femeie la Râmnicu Sărat, după care postează filmarea realizată pe internet, în speranța că autoritățile se vor sesiza în acest caz cutremurător și vor face ceva pentru ca un suflet de copil să nu fie obligat să treacă printr-o asemenea traumă, văzându-și mama prostituându-se pentru bani.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.