Peste 60 de persoane din localitatea Cilibia au protestat, vineri seară, în faţa Primăriei din comună acuzând că autorităţile locale le fură ajutoarele venite din ţară, pentru calmarea spiritelor fiind nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la Poliţia buzoiană, scandalul între localnici şi primarul localităţii a fost determinat de modul în care se împart ajutoarele venite din ţară pentru sinistraţi.

Pentru că oamenii au devenit recalcitranţi, o echipă de poliţişti de la Serviciul de Intervenţie Rapidă care se afla într-o localitate apropiată unde ducea lemne de foc sinnistraţilor a fost dirijată către locul scandalului.

Ulterior, au intervenit şi jandarmii care au supravegheat zona şi au rămas în preajma Primăriei pentru ca scandalul să nu degenereze în violenţe. Conflictul a izbucnit după ce aproximativ 60 de persoane s-au plâns că au primit ‘numai ulei, zahăr, orez şi paste fănioase, nu şi conserve”.

„Noi nu am primit conserve, n-am primit salam, am primit doar ce s-a dat printre degete: o pungă de fidea, orez, făină, mălai, zahăr şi ulei, dar unde s-au dus salamul, carnea, măslinele, caşcavalul, unde s-a dus? Noi vrem să ne dea din toate câte una, aşa cum ni se cuvine”, au spus localnicii care o acuză pe Floarea Holeliu, primarul localităţii, că este vinovată de modul în care s-au împărţit ajutoarele.

În replică, primarul din Cilibia spune că a primit trei camioane cu alimente pe care le-a împărţit astfel încât să ajungă la toţi locuitorii din cele patru sate ale comunei.

„S-au adunat că mai vor ajutoare, dar cei din Cilibia au primit toţi ajutoare încă de joi seară, de când au sosit pentru că nu aveai cum să le ţii, că au dat navală. Îi cunosc pe toţi şi nu am mai făcut niciun proces-verbal, nimic. Am distribuit în toate satele Movila Oii, Gara Cilibia, Mânzu, Poştă şi au mai rămas la Primărie o parte din alimentele celor de la Movila Oii pentru că nu au încăput în camion. Cei din Cilibia au primit toţi care cum au venit: mălai, făină, ulei, paste făinoase, orez sau conserve. E adevărat că nu au fost la fel de multe conserve precum zahăr şi făină şi le-am distribuit în special celor care au fost mai mult timp blocaţi. Cei de aici au avut de suferit mai puţin şi cu toate astea au primit câte ceva, dar eu cred că atunci când îţi dă cineva ceva de pomană zici bogdaproste şi nu mai cântăreşti. Aşa mereu or să fie nemulţumiţi”, a declarat primarul din Cilibia, Floarea Holeliu.

Mediafax

4 COMENTARII

  1. HOTIE PE FATA ! AU LUAT TOT CE A FOST MAI BUN CEI DE LA PRIMARIE!!!!!!!!!!!!DUPA CE STAI SUB ZAPADA AI NEVOIE DE PROTEINA ,DE VITAMINA NU DOAR DE ULEI ,FAINA SAU OREZ! SA LE FIE RUSINE SI CE E MAI GRAV S-A INTAMPLAT LA FEL IN TOT JUDETUL!IN TIMP CE OAMENII PRIMARIILOR MANCAU TOT CE ERA MAI BUN ,OAMENI SE UITAU LA ZAHAR,FAINA SI MUREAU DE FOAME CA IN AFARA DE TURTE SAU CINE STIE CE MANCARE NU PREA AVEAI CE FACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PACAT DE AJUTOARE CARE AU AJUNS IN BURTA HOTI CARE ORICUM DATORITA BOGATIEI NU AU DUS LIPSA DE CURENT,CALDURA AVAND GENERATOARE PERFORMANTE SI ASTIA NU SUNT DECAT ANGAJATI PRIMARIILOR DIN TOT JUDETUL!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.