UPDATE:

Aproximativ 200 de persoane au protestat, luni seară, pe străzile orașului plecând din Piața Daciei în marș pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și apoi pe Bulevardul Unirii. Alaiul de protestatari a fost supravegheat permanent de jandarmi și poliție iar la orele 22.00 aceștia i-au anunțat pe protestatari că trebuie să se retragă.

Protestul s-a încheiat însă cei ieșiți în stradă au promis că vor reveni și în zilele următoare până când guvernanții vor reveni asupra restricțiilor impuse populației.

Potrivit reprezentanților IJJ Buzău mai multe persoane au fost legitimate și, cel mai probabil, vor primi si sancțiuni. Acestea se vor centraliza în cursul nopții urmând ca marți dimineață să fie prezentată o situație exactă a acestora.

 

Aproximativ 20 de membri si simpatizanți ai AUR au pornit, luni după amiază, un protest în fața Prefecturii Buzău unde au arborat steagul României și au scandat „Libertate” și „Raed nu uita asta este țara mea!”.

De asemenea, unul dintre protestatari s-a adresat la o portavoce prefectului județului Buzău invitându-l să aducă la cunoștința guvernanților doleanțele protestatarilor și chiar să coboare în mijlocul acestora pentru un dialog deschis. Într-un final, protestatarul a fost informat că județul Buzău nu are încă un prefect și s-a oprit din monolog.

După aproximativ o oră numărul protestatarilor din fața Prefecturii s-a dublat celor existenți alăturându-se peste 20 de muzicanți care se adunaseră inițial în centrul orașului cerând restaurante deschise „măcar la jumate” și să fie lăsați să cânte.

Totodată, doi copii au fost aduși la protest scandând lozinci la portavoce în fața Prefecturii.

Protestul continua iar de la ora 20.00 acesta se va muta în Piața Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.