Aproape 50 de liberali buzoieni au pichetat, preț de câteva minute, Prefectura Buzău pentru susținerea moțiunii împotriva Guvernului Ponta, moțiune care a picat însă înainte de începerea protestului. Liberalii buzoieni s-au strâns în fața Prefecturii înarmați cu pancarte, fluiere și steaguri și au scandat lozinci anti Ponta. Totul a luat sfârșit în doar câteva minute când doi jandarmi au venit și au solicitat documentele organizatorilor întrucât protestul nu era autorizat.
Cum nu era o acțiune autorizată deși era anunțată încă de ieri, consilierul județean Claudiu Carpen le-a explicat jandarmilor că este vorba despre un protest spontan și că protestatarii nu vor să creeze probleme și vor pleca, în liniște, așa cum au venit. Imediat liberalii au oprit fluierăturile și scandările, au strâns pancartele și au eliberat spațiul din fața Prefecturii ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Întrebat la final dacă jandarmii le-au solicitat protestatarilor să înceteze acțiunea întrucât este neautorizată Claudiu Carpen a susținut că nu i s-a cerut așa ceva deși din înregistrarea discuțiilor purtate cu reprezentantul jandarmeriei reiese altceva.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.