Protocolul USL la nivelul judeţului Buzău se va semna în mod sigur până la sfarşitul acestei săptămâni. Aceasta este concluzia la care au ajuns, după întâlnirea de ieri atât preşedintele interimar al Partidului Conservator, senatorul Ion Vasile cât şi preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru.

“În această săptămână va fi semnat protocolul ACD la nivelul judeţului Buzău şi totodată PC va semna şi protocolul la nivelul USL care este în acest moment semnat atât de PNL cât şi de PSD. Până la finele acestei săptămâni aceste documente vor fi semnate şi din punct de vedere oficial cele două alianţe vor fi constituite.Eu sunt convins că în ACD colaborarea va fi una bună iar în ce priveşte USL rezultatele se vor vedea clar la alegeri atunci când eu cred că vom obţine peste 70% la nivelul judeţului Buzău” a precizat George Scutaru

În legatură cu poziţia contradictorie a senatorului Ion Vasile faţă de semnarea protocolului  Scutaru a ţinut să precizeze că acestea au fost depăşite tocmai pentru ca protocolul de colaborare să nu rămână doar un document.

“ Toate parţile au capacitatea de a-şi depăşi poziţiile contradictorii iniţiale. Atăt unii cât şi ceilalţi dorim să dăm substanţă colaborării noastre şi să facem aceste forme de colaborare să nu fie doar pe hârtie ”, a încheiat Scutaru

În ceea ce îl priveşte pe senatorul Ion Vasile acesta a mărturisit că protocolul se va semna cel mai probabil până la sfârşitul acestei săptămâni însă nu a dorit să facă comentarii în legătură cu discuţiile purtate ieri cu liberalii.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/George-SCUTARU.mp3|titles=George SCUTARU]

1 COMENTARIU

  1. ştiu că e off-topic, dar uite ce am pentru voi:
    „În şcolile de arte şi meserii elevii învaţă, logic, o meserie. Iar la sfârşitul celor trei ani de specializare trebuie să dea un examen pentru a primi, logic, o diplomă care spune lumii întregi ce meserie ştie acel elev. Bineînţeles, hârtia minte, pentru că elevul nu ştie nimic, atât din vina lui şi a părinţilor, cât şi din cauza şcolii. Care nu are banii necesari pentru a pregăti cu adevărat elevul, dar nici profesori pregătiţi şi interesaţi pentru asta. Examenul cu pricina constă în elaborarea unei lucrări scrise care trebuie susţinută în faţa unei comisii formată din profesorii de specialitate ai şcolii. Unii profesori profită de situaţie şi cer bani elevilor pe care ar trebui să-i îndrume în elaborarea lucrării, nu pentru activitatea de îndrumare, care este sublimă, dar…, ci pentru lucrări gata făcute. Descărcate de pe internet sau luate frumuşel din arhivă, reciclate în numele calităţii în educaţie şi a buzunarului propriu. De curând am aflat, de la câţiva elevi direct implicaţi, şi preţul de anul acesta: 150 de lei. Înmulţit cu o medie de 25 de elevi pe clasă, apoi cu numărul de clase iese o sumă numai bună de plătit restanţele de la întreţinere, de exemplu. Sau excursia de la vară de la Paris, via Roma. Practica este veche, iar nesimţirea umblă la lumină, fără ruşine. Cine nu vrea să bage mâna în buzunar este ameninţat că nu va lua examenul şi nu va trece în anul şcolar următor. Bineînţeles, aşa ceva nu este posibil, este vorba de o simplă diplomă de certificare a unor competenţe, dar elevii nu ştiu.”
    un părinte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.