Deşi alte instituţii similare din ţară au publicat rezultatele parţiale ale absolvenţilor de gimnaziu, la Evaluarea Naţională, Inspectoratul Şcolar Judeţean aşteaptă rezolvarea contestaţiilor pentru a publica rezultatele finale la cele două teze, româna şi matematica.

 

Candidaţii la admiterea în licee au putut afla, de vineri, notele obţinute de la avizierele şcolilor absolvite. Publicarea ierarhiei mediilor celor peste 4700 de absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţ este extrem de utilă pentru următorul pas al calendarului Admiterii 2011. Completarea cu opţiuni a fişelor de admitere în liceu se face în funcţie de situarea candidatului în această ierarhie şi de încadrarea în oferta de locuri disponibilă. Imediat ce datele vor fi puse la dispoziţie, vom reveni cu o analiză a rezultatelor de la Evaluarea Naţională.

 

S.D.

18 COMENTARII

  1. pai suntem in 27,ar trebui sa grabeasca putin lucrurile si sa afiseze pe net aceasta ierarhie a mediilor,sa putem si noi sa ne facem o socoteala cam unde am putea intra,oricum mai vin si din alte parti elevi

    • Am publicat mediile, pe tranşe, de la Evaluarea Naţională. Ierarhia nominală a mediilor de admitere este programată de Ministerul Educaţiei pentru mâine, 29 iunie. E de înţeles tensiunea în care vă aflaţi. Veţi avea timp până pe 5 iulie, să completaţi cu opţiuni fişa de admitere. Încă o dată, succes!

  2. multumim isj buzau …desi legea prevede sa se afiseze ierarhia mediilor pe judet in data de 29 iunie,nu s-au afisat nici macar in scoli,cu atat mai putin pe site…am completat lista de optiuni legati la ochi pentru ca ne-au chemat de azi nu care cumva sa stricam concediul profesorilor…dar oare cei 4 ani care urmeaza pentru noi,nu sunt destul de importanti?

  3. s-a afisat si pe isj buzau…dar noi am fost la scoala la ora 9.30 dimineata,nimeni nu ne-a informat despre ierarhia mediilor,la ora aceea nu erau depuse listele nici la scoala nici pe net,acum este bine dar pentru noi e prea tarziu,totul depinde de noroc…dar sistemul si inspectoratul precum si anumite scoli au intarziat voit aceste stiri…nu trebuia sa completeze nimeni nici o fisa de optiuni decat dupa ce lua la cunostinta de ierarhia mediilor pe judet,dar cum sa rogi un diriginte sa vina din concediu la scoala,maine,caci azi nu suntem decisi pentru ca nu avem toate informatiile?oricum bafta tuturor,sa intrati la profilele ce vi le doriti

  4. Suntem un judet plin de destepti…medii mari in 5-8,mai mari decat mediile celor din oras,ce sa mai zicem …ar trebui sa ne mutam la tara caci se face mai multa carte si vom avea si note foarte mari…adica poate explica cineva aici -care intr-adevar se pricepe-cum se face ca avem atatea medii si note de 9 la evaluare,si atatea medii de 5-8 de 9 si peste 9,mai ales din afara localitatii?acolo se mananca paine cu carte?iar aici nu stii cum sa inveti si sa te mai comporti pentru a primi nota pe merit,iar acum cica avem sanse de repartizare toti…ehe,bine zis,avem sanse si doar atat…se va umple hasdeul de copii culti care nu stiu nici formula apei,iar eminescu ii va invata limba romaneasca(din buricul orasului,nu din varful muntelui)
    SA NE TRAIASCA SISTEMUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.