PUCI la PNL Buzău. Ovidiu Anghel, aruncat afară din partid ca o măsea stricată, chiar de cei care l-au susținut

3
987

Partidul Național Liberal este, din nou, pe un butoi cu pulbere. Liberalii din întreg județul au fost convocați, sâmbătă dimineață, pentru a-l schimba de la conducerea partidului pe Ovidiu Anghel . Puciștii s-au adunat în fostul sediu al PDL, conduși de Dorin Bădulescu, Ioan Caton Mateeșescu, Nicolae Mărăcine, Raul Florescu și Ionuț Nicolae, care au propus la unison schimbarea lui Ovidiu Anghel din funcția de președinte al organizației. De altfel, pentru demiterea lui Ovidiu Anghel a fost făcută o petiție pentru care au semnat 65 de șefi de organizații și 104 aleși locali printre care și consilieri județeni, ceea ce înseamnă că Ovidiu Anghel este ca și plecat.
Sâmbătă, intrarea în sediul de partid s-a făcut doar cu acceptul bodyguarzilor iar cine nu a fost invitat a rămas pe dinafară, chiar dacă era vorba  de membri cu state vechi.
Mișcarea are loc la doar câteva săptămâni după ce actualul președinte al PNL, Ovidiu Anghel, pierzător al alegerilor la municipiu, declara că ar fi încercat să demisioneze dar nici șefii săi de la Centru și nici subalternii nu i-ar fi permis acest lucru.

IMGZ11mar16Acum, totul pare că s-a întors împotriva sa iar liberalii conduși de Dorin Bădulescu vor să preia conducerea Organizației Județene ca de altfel și primele locuri pe listele de parlamentari, adevărata miză a războiului intern din PNL.
Râmâne de văzut cine va prelua șefia organizației județene a PNL Buzău mai ales ca Dorin Bădulescu, inițiatorul puciului nu este prea bine văzut la Centru după un mandat cu probleme și în care nu a achitat nimic din datoriile partidului.

3 COMENTARII

  1. Cele mai mari jeguri din PNL , au initiative de inlaturare ,acestia sunt niste nulitati , iar restul membrilor , niste idioti , ca le permit astfel de atitudini , iar la butoane , se afla maestrul in astfel de lucrari , CEZAR PREDA , este dator PSD-ului destabilizarea organizatiei , fiindca i-au oferit postul Florinei Stoian , la conducerea invatamantului buzoian , asta pentru a dovedi inca odata , cata prostie se afla in aceasta zona !

  2. doamne ce mai circ,cat de curand ovidel o sa ramana cu-torel,coana preoteasa-prefecta,sclvii galmeanu,popa mitrea si inca vreo 5-6membrii marcanti pe care ia reactivat din vechiul PDL BUZAU pe care o sa-i ia acasa pentru ca nici la electrica buzau nu mai face multi purici,iar piratu o sa ramana cu olteanu-sclaveanu mateo,capau-nicolae,penibilul-maracine,fonfaitul-alexandru si inca cativa presedinti de organizatii identificati de acesti looseri.credeti ca toata lumea este proasta si in necunostinta de cauza.pe locul 2din 1(vezi examenul de la baroul buzau)renumitul liberal-vanzator dorinel,prostovanul de maracine si carictura de mateo nu vor altceva decat locuri eligibile pentru ei la alegerile din decembrie.nu au nici un stres cu ce se intampla cu PNL BUZAU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.