Teherau
Viaductul Stânca Teherău, aflat pe drumul ce leagă Buzăul de Brașov, va intra, în sfârșit, în reabilitare după ce ani la rând drumarii dar și politicienii au tras numeroase semnale de alarmă în legătură cu starea avansată de degradare a acestuia. Abia la jumătatea anului trecut viaductul a fost supus unei expertize tehnice deși la sediul CNADR au fost depuse memorii privind starea tehnică a acestuia încă din 2011. În urma expertizei a u ieșit la iveală mai multe nereguli printre care armături ruginite, bucăți de beton căzute, fisuri sau chiar lipsa parapeților de siguranță.
Toate acestea ar putea fi remediate într-un termen de un an și jumătate începând cin această primăvară când ar trebui ca o firmă din Galați, care și-a adjudecat deja licitația, să demareze lucrările de reabilitare pentru nu mai mult de 12 milioane de lei.
Viaductul Stânca Teherău a fost construit în 1982 și are o lungime de aproape 12 metri. Discuțiile despre necesitatea reabilitării acestui obiectiv au fost demarate în anul 2012 când parlamentarii liberali de atunci au încercat, fără prea mare succes, să pună problema pe masa ministrului Transporturilor de la acea vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.